Chisinau, Moldova
www.nanoagro.net
De ce noi?
Noi oferim produse de inalta calitate si servicii excelente, la un competitiv si rezonabil pret.
Orele de lucru
Luni Inchis
Marti Inchis
Miercuri Inchis
Joi Inchis
Vineri Inchis
Simbata Inchis
Duminica Inchis
SC Exela Produse SRL
NAGRO - un ingrasamint miraculos
Oferita pentru vinzare
NAGRO - un ingrasamant unic in lume face minuni in agricultura (omologat in Moldova)
Pret: NAGRO un ingrasamant
Categoria: Fertilizanti si ingrasaminte
Telefon: 373-22-103356
Telefon: 373-68-191788
Adresa: Kogalnicianu 73, Chisinau, Moldova
Vizualizari: 1723
Detalii
Model: NAGRO
LICHID CONCENTRAT CARE SE DIZOLVA IN APA
De trei ani de zile NAGRO se comercializeaza de noi in R.Moldova. Multi agricultori il tin in "secret" ca un produs al succesului.
La noi astazi e ULTIMUL STOK "NAGRO" CU ASA PRET! Sunati-ne si noi va vom oferi numere de telefoane la acei agricultori care anii trecuti au utiliyat NAGRO si au avut succese deosebitede bune.
Este destul sa scrii in internet cuvantul NAGRO si gasesti o multimea de informatie utila (saitul: www.nanoagro.net), articole, filme in YOUTUBE. De trei ani de zile acest produs face minuni in agricultura si in Moldova. Pretul e foarte modest fata de rezultatele obtinute (280 lei / litru 300 lei/litru), Un litru NAGRO se dizolva la 200 litri de apa si se prelucreaza un hectar de plantatie. Firma noastra SC EXELA Produse este distribuitor oficial NAGRO in Republica Moldova. ATENTIE! nu cumparati de la oricine NAGRO! Pe eticheta trebuie sa fie denumirea firmei noastre si certificatul de omologare! Produsul concentrat NAGRO (Rusia) este omologat in UE si RM. Se vinde NAGRO in canistre 10 litri (2800 lei canistra 10 litri). Noi va putem livra si prin turnare din canistre in cantitati mai mici. Facem distribuire cu adusul "acasa" sau la oficiu. Va vom oferi o instructiune de utilizare cu stampila firmei unde veti gasi retete pentru fiecare cultura in parte. FACETI CUNOSTINTA CU PRODUSUL "NAGRO"! Cumparati si incercati! Ve-ti vedea minuni in sporirea roadei cu 35....75% (garantat). Plantele vor fi mai rezistente. Solul nu se va otravi. Cine cumpara NAGRO odata este clientul nostru pe viitor. NAGRO se vinde deja in 28 tari a lumii.
Кишинёв:069720984 +373 68191788 +373 22103356
Produse si servicii
Imagini
Descrierea
Nu sunt mai multe inregistrari pe aceasta pagina


SC Exela Produse SRL
NAGRO - un ingrasamint miraculos